19. helmikuuta 2014

Penkkiurheilu viikko

Taas nostaa reuma luonnettaan ja oikeen kunnolla. Viime perjantaista asti oon ollu saikulla, vasen ranne ja sormet ja oikee polvi on ihan toimintakyvyttömiä ja turvoksissa eikä lääkärit osaa tehä mitään! Hermopinnettä ne epäilee tossa kädessä mut sano että voi olla toi reumakin nyt vaan pahasti ärsyyntyny jostain. Huomenna ois sitte 5 lääkärikäynti viikon sisään -__-

Noh sentään jotain viihdykettä on ollu neljän seinän sisällä, koska salille tai lenkille lähteminen on jääny vaan haaveeks! Nimittäin ne Olympialaiset!
Tällä viikolla on päässy jännittämään oikeen urakalla! Lätkää tietty, Lumilauta ja Freestyle krossii ja halfpaippii, hyppyjä ja kumparelaskuu ja tuli tossa ampumahiihtoo ja parisprinttiikin 
katottuu. Antti-Jussi Kemppainen oli freestyle halfpipessa hienosti 8. ONNEKS OLKOON! :)





Varsinkin tänään on ollu niin SUOMEN JUHLAPÄIVÄ! Iivo Niskaselle ja Sami Jauhojärvelle KULTAA miesten parisprintissä, Kerttu Niskaselle ja Aino-Kaisa Saariselle HOPEAA naisten parisprintissä!



 Oi maamme Suomi, synnyin maa! Soi sana kultainen....


 Suomi vielä kaatoi isäntämaa Venäjän 3-1 jääkiekossa ja esti niiden pääsyn mitalipeleihin! :O Erityinen kunnia maalivahdillemme Tuukka Raskille, joka oli kuin muuri Suomen maalilla! :) myös Teemu Selänne ja Mikael Granlund hyökkäyskaksikko toimii kuin unelma <3 Perjantaina sitten maaottelu parhaimmillaan SUOMI-RUOTSI ottelee paikasta kultapeliin!!



Ja onnittelut myös ITÄVALTAAN miesten mäkihypyn joukkuemäen hopeasta! <3Tuossa kuvassa ihana Thomas Diethart koska en löytäny koko joukkueesta kuvaa :)


Eli vaikka ei ite päässy urheilusuorituksia tekemään on kyllä senkin eestä kannustettu Suomea ja hikoiltu jännityksestä ihan kotisohvallaki :D

Toivotaan että ens viikolla tai viimeistää Latvian reissun jälkeen (jonne siis oon lähössä 28.2) pääsis taas vetämään täydet treenit ja kohti kesää ja rantakuntoa! ;)

SUOMI ja SISU <3
Anabella<3 the urheiluhullu ;)

3 kommenttia:

  1. Väärin on yksi sana Maamme-laulussa! Sori, pakko sanoa. Ei siis pahalla! :)

    VastaaPoista
  2. oisko jossain vaiheessa jotain tsemppaus postausta tai vastaavaa? :)

    VastaaPoista
  3. I also love sports.Its good for the body. Thanks for sharing this post of yours.

    VastaaPoista