11. syyskuuta 2013

Kyykky haaste vastaanotettu!

Löysin netistä selailemalla kaikkii kuntoilublogeja sun muita sivustoja tämmösen SQUAT CHALLENGEn eli kyykky haasteen, joka kestää 30 päivää. Sinä on jokaiselle päivälle määrätty tietty määrä kyykkyjä jotka pitää tehä ja se määrä kasvaa koko ajan. Noin 3 päivän välein on aina lepopäivä ja kyykyt alkaa 60 ja viimesenä päivänä pitäis saada tehtyy jo 300. Tarkotuksena on saada täydellisen muotoinen peppu ja noihan vaikuttaa kans reisiin aika hvyin. Otan siis haasteen vastaan ja alotan sen tänään, saa nähä millanen on sit lopputulos. Otan vielä ennen ja jälkeen kuvat nii nähää kaikki selvästi onko toiminu. Mulla tää siis alkaa 11.9 ja loppuu 10.10. Toivotaan vaa et mun reumaatikon polvet ei kauheesti kiukustuis tästä -__-

Mäkin nyt haastan teiät tähän! Kuka uskaltaa ottaa vastaan? Tää voi olla jopa hauskaa! :D

PÄIVÄ/KYYKKYJEN MÄÄRÄ

1. 60 kyykkyä   6. 80 kyykkyä     11. LEPO             16. 160 kyykkyä  21. 200 kyykkyä  26. 260 kyykkyä
2. 80 kyykkyä   7. LEPO             12. 140 kyykkyä   17. 170 kyykkyä  22. 220 kyykkyä  27. LEPO
3. LEPO           8. 100 kyykkyä   13. 150 kyykkyä   18. 200 kyykkyä  23. LEPO            28. 260 kyykkyä
4. 80 kyykkyä   9. 120 kyykkyä   14. 160 kyykkyä   19.  LEPO           24. 230 kyykkyä  29. 280 kyykkyä
5. 100 kyykkyä 10. 120 kyykkyä 15. LEPO             20. 180 kyykkyä  25. 240 kyykkyä  30. 300 kyykkyä


SQUATS - DROP IT LOW GIRL! ;)
Anabella<3

19 kommenttia:

  1. oon varmaan ainoa nainen maailmassa, joka EI halua tuollaista persettä. :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikillahan on omat mieltymykset :D ja voihan perse näyttää hyvältä vaikka se ei oiskaa ton mallinen... mul ei oo lähellekkää tommonen mut silti oon tähän ihan tyytyväinen, enemmänki haluun vaa kiinteyttää sitä :)

      Poista
  2. Kiva kun oot innostunu tälläsestä, mutta muistathan että tollasta persettä ei pelkillä peruskyykyillä tule(ainakaan usein).
    Siihen pitää monipuolistaa liikkeitä, niin että sitä rasitusta saadaan myös (mm.)sivutttaissuunnassa.
    Muista myös keskittyä niissä itse kyykyissä tekniikkaan, ettei polvet mene eteenpäin, etkä käytä pääasiassa vain reisiä, ja pidät keskikropan tiukkana.
    Lihaskuntoliikkeissähän on ne 3 vaihetta jolla saa parhaat tulokset; hidas,staattinen ja nopea, mutta ne sä varmaan jo tiesitkin!
    Jos haluat tehostaa liikkeitä, niin pidä kädet ylhäällä.

    Tarkotus ei ollu mitenkään kritisoida negatiivisesti mitään, tai päteä.
    Tsemppiä sulle tähän jokatapauksessa, lihaskunto on aina hyvästä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä mä ymmärrän sun pointin ja ens siis todellakaan kuvittele et vaan noilla saisin täydellisen pyllyn. Mullahan on siis lisäks vielä suunniteltu kunto-ohjelma joka sisältää eri kehon osille treenin eri päivinä ja niistäkin löytyy monipuolisia liikkeitä. Tää on enemmänkin mulle juttu sen haasteen kannalta, haastan itteni ja katon pystynkö siihen. Vähän niinkun tää koko projekti. Haluun nähä pystynö kuukauden ajan pitäytyy siinä et teen sen määrätyn määrän noita kyykkyjä, jos siis ymmärrät mitä ajan takaa :)) mutta kiitos kuitenkin tästä kommentista, kaikki on aina tervetullutta! :D

      Poista
  3. Saat täältä haastekaverin! :) Huomisesta lähtee. Itsekin jännään polviani (olen ne aikanaan jalkapalloharrastuksessa hajottanut, toisen pahemmin) mutta onneksi saatiin uuteen asuntoon tuommoinen iso peili, niin liikkeitä on helppo seurata ja tehdä oikein.

    Tsemppiä!!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HyväHyvä HIENOA! :D kerro sitten miten meni ja tsemppii kans sulle :)

      Poista
  4. No niin, ekan päivän 60 kyykkyä takana. Kävin noita ennen n. 40 min lenkillä, suurimman osan ajasta hölkkäsin portaita (alaspäin kävelin). Jaloissa tuntui siis jo hieman valmiiksi, mutta ei nuo 60 kyykkyä pahasti ottaneet lihaksiin, ainakaan näin heti. Teen 20 kyykyn sarjoissa, jolloin on helpompi kontrolloida, että saan liikkeet oikein.
    Miten sinä teet kyykyt, kaikki yhteen putkeen vai sarjoissa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä hienoa! :) mulla jo kolmen päivän kyykyt takana ja alkaa jo tuntuu että jotain siellä lihaksissa tapahtuu. Ite teen kans yleensä ennen lihaskuntoo noin 40 minuutin reippaita kävelylenkkejä (juoksisin/hölkkäisin mutta reumaatikon polvet ei anna vielä periks :/) että saa vähän lämpöö alle. Ja ihan samalla tavalla teen kans noi kyykyt eli jaan sen sarjoihin ja sitten kun toi määrä rupee viel enemmän kasvaa niin teen varmaan muutamissa sarjoissa aamulla ja illalla. Niin ja tosiaan vaikka ei hirveesti niitten kyykkyjen jälkeen tuntuis niin kannattaa silti venytellä, ite tein sen virheen etten tokan päivän jälkee venytelly ja ai että ku oli kipeetä tänää. Mutta siitäkin päästiin yli :D Tsemppiä sulle haasteeseen!!

      Poista
    2. Oikeesti mhatavaa, että teet tätä haastetta samaan aikaan ja jaksat vielä vastailla kommentteihin :) tuot mulle tosi paljon motivaatioo!
      Blogisi ulkoasu on muuten ihanan värikäs ja raikas :)

      Poista
    3. Voiii kiitos paljon, tuo merkkaa hirmuisesti ja auttaa mua jaksamaan! En mäkään pystyis tähän ilman teiän tsemppausta :)

      Poista
  5. Miten sujuu? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvin sujuu :) reisissä ja peppulihaksissa kyllä tuntuu! :D

      Poista
  6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuliko hyvät tulokset?? =) Menen nyt 6. päivässä.

      Poista
    2. No ainakin kyykkyjen tekeminen helpottu loppua kohden, huomasin et venyvyys parani ainakin ja kyllä pieni kiinteytyminen on kans huomattavissa :D tsemppiii sulle haasteeseeen ihan hirmuisesti! :) siitä tulee niin hyvä fiilis kun on suorittanu loppuun asti!

      Poista
    3. =) kiitti. Kyl se ainaki reisis tuntuu ;) Harrastan akrobatiaa täss samal ni hyvin täydentää toisiaan. Suosittelen kokeilemaan! Hauska temppuilu ei ees tunnu liikunnalta mut kehittää lihaksia todella hyvin! =))

      Poista
    4. OOOoooo! Kiiitti vinkistä, oon aina tykänny kaikenlaisesta temppuiluista, pitääki ruveta opettelee jotain :D

      Poista