6. toukokuuta 2015

Tästä eteenpäin

Nyt oon sitten yön yli pohdiskellut miten jatkaisin tän blogin ja elämänmuutoksen parissa. Oon intoa täynnä kun vihdoin asiat sujuu paremmin :)
   
     Niin... ihme kyllä mun ei oo pitkään aikaan edes tehnyt mieli syödä mitään herkkuja kauheesti. En tiiä johtuisko se siitä kun sain psykologilta semmoisen lääkekuurin joka on tarkoitettu masennusta ja bulimiaa sairastaville nuorille. Voisko se lääke kenties vaikuttaa jotenkin siihen makeanhimoon? Lääkkeen nimi on Seronil ja nyt oon kuukauden ajan syönyt sitä. Lääkäri sanoi että noin kuukaudessa se alkaa vaikuttamaan. Toivoisin että se todellakin auttaisi tuon ahmimisen ja oksentelun kanssa ja nostaisi mielialaa.

 
Voi tiestysti olla että pelkkä kesän tulokin on vaikuttanut siihen että haluaa vain syödä raikkaita vihanneksia, erilaisia salaatteja, marjoja ja hedelmiä karkin ja muiden mättöjen sijaan.
   Muutenkin odotan kesää nyt todella paljon! :) Mulla on maailman ihanin poikaystävä jonka kanssa lähdetään kesäkuussa Hollannin reissulle. Meidän ensimmäinen ulkomaanmatka kahdestaan<3 Vaikka siis on tapahtunut paljon huonoa on viimeinen puoli vuotta sisältänyt myös jotain ihanaa.


Mietiskelin että voisin jatkaa tätä blogia niin että yritän taas vähän laskea kaloreita ja katsoa mitä suuhuni laitan ja sitten listailla niitä tänne. En nyt välttämättä ihan joka päivä mut muutamia kertoja viikossa. Sitten tietysti tuttuja treeni juttuja ja jos nyt saisin vihdoin tehtyä sen treenimusa postauksenkin :D Oioioi... Im So HAPPY!



~ Anabella<3

P.S. Näitä voisin heti huomenna kokeilla ;) ehkä poikkiskin tykkäis. Voin sittten kertoo miten onnistui


2 kommenttia:

  1. Toivottavasti pian päivität blogiasi! Olisi kiva taas saada motivaatiota omaan laihdutukseen. Aurinkoista kesää :)

    VastaaPoista
  2. Wow..I love the fruits..Its nice if its summer the cold fruit drops so delicious.

    VastaaPoista