26. marraskuuta 2013

Kysymyksiä ?!?!?

Huhhuh teiltä on tullut ihan älyttömästi kommetteja ja kysymyksiä ja kaikkiin oon pyrkiny ehtiä vastaamaan :) Päätin nyt kuitenkin tehdä tän postauksen mihin kokoon teiän parhaimpia kysymyksiä ja vastailen niihin. Kuitenkin monet on saattanu miettiä samoja asioita mutta ei oo välttämättä löytäny noita kommentteja tai ei oo ite uskaltanu kysyä niin tässäpä näitä nyt sitten tulee :)


(oon saattanu muotoilla lauseita vähän erilailla tai poimia kommentin joukousta vain jonkun kysymyksen, eli älkää loukkaantuko jos teidän kysymys ei oo tässä ihan siinä muodossa kun ootte sen alunperin laittanu)

Minkälainen vesipaasto on?
Tietyn ajan (esim. viikon ajan) juodaan pelkästään vettä. Tieysti todella pienet ruokamäärät on sallittuja mutta suurimmaks osaks vaan vettä. Se puhdistaa elimistöä kaikista haitallisista aineista ja antaa hyvän startin jos on vaikka alottamassa uutta terveellisempää ruokavaliota.  http://www.sci.fi/~voas2333/paasto/vesipaasto.html <--- tuolta sivulta löytyy vähän lisää tietoa.
Oon muutes tässä miettiny et voisin vaikka taas ennen jouluu pitkästä aikaa pitää viikon verran vesipaastoa. Kuitenkin totesin sen niiin hyväks menetelmäks sillon kesällä :)


Kärsiikö sun lihakset paastossa?
En ainakaan huomannu mun paastojen aikana mitään kauheesti lihaksiin vaikuttavaa. Eikä myöskään väsymystä ollu, voi ihan hyvin liikuntaakin yrittää parin ensimmäisen päivän jälkeen, koska ne on ne vaikeimmat. Vesipaasto- sivulla lisää mun fiiliksiä niiltä ajoilta :D

Miten sait 4,4kg pois yhdessä viikossa?
Se kaikki on kokonaan vesipaaston ansiota. Join joka päivä noin 4 litraa vettä ja saatoin syödä jotain mut tosi vähän, enintään kaloreita tuli päivän aikana 200. Tolla tahdilla kun veti viikon niin päälle neljä kiloo lähti. Tietysti paaston jälkeen syöminen pitää alottaa tosi varovasti ja lisätä koko ajan vähän enemmän koska jos heti alkaa taas normaalisti syömään ne pudotetut kilot voi tulla tosi nopsaan takasin.



Voisitko tehdä kuvapostauksen sun unelmien vartalosta?
Tottakai ja nyt se onkin jo tehtynäkin :) sittenhän on myös noin mun little thinspiration- postaukset joihin kerään semmosii inspiroivia kuvia mistä sais lisää potkua! Tässä vielä linkit niihin jos haluutte käydä kattomassa: 


Minkälainen sun juoksukunto on?
Mun juoksukunto on melko hyvä ja tykkään aina välillä käydä juoksemassa. Haluisin kyl käydä enemmänkin, mut reumalääkärit on kieltäny juoksemisen koska se rasittaa polvia liikaa. Enemmän ne suosittelis mulle reipasta kävelyä ja uimista. Mut välillä harrastan semmosta intervalli juoksua eli noin 1 minuutti nopeeta juoksua ja sitten 5 minuuttia kävelyä, ja tota toistetaan 30-45 minuuttia.


Kuinka paljon harrastat liikuntaa tällä hetkellä?
Tällä hetkellä mun tavote on se että tulis liikuttuu ihan vähintään 4 kertaa viikossa, mut mielellään 5. Kuitenkin niin että päivässä tulis yli tunti liikuntaa. Käyn lenkeillä ja sitten on tietty noi mun lihaskuntotreenit jotka nyt ei ihan välttämättä oo menny ton mun aikataulutuksen mukaan, mutta kuitenkin lähelle sitä. Pääasiassa kuitenkin mun urheilut koostuu mun salitreeneistä, koska siellä pääsen kans juoksemaan/hölkkäilemään/kävelemään juoksumatolla ja tekemään kaikki lihastreenitki ja vielä paljon enemmän. Salilla viihdyn semmosen 1h-1,5h riippuu siitä kuinka paljon mulla on aikaa käytettävissä.


Mitä sanoisit sellaiselle jolla on motivaatio hukassa?
Mullakin välillä on -__- Mutta jos mun pitäis tsempata muita niin sanoisin: Valitsee itteleen semmosen tietyn vaikka välietapin mihin haluaa päästä (esim. mulla oli toi 10kiloa ja seuraava on 15kg). Jos on herkuttelun kanssa ongelmia miettii kahesti aina ennen ku laittaa mitään suuhun. Mieti oikeesti sitä kuinka paljon parempi olo sulle tulee siitä kun oot päässy tavotteesees ja vaikka millasii kaikkii kivoja uusia vaatteita voisit ostaa! Mieti kans kuinka kivalta sekin tuntuis et joku sanois sulle "sä oot kyllä laihtunu"! Suosittelen kans kirjottamaan niitä syömisiä ja kalorimääriä ylös ja vaikka suunnittelemaan just etukäteen mitä suuhun laittaa, oon huomannu ittelläni sen toimivan älyttömän hyvin. Kunhan saa näläntunteen ja heikotuksen pysymään poissa niiin kaikki sujuu hyvin ja liikuntaintoa vaan päälle!! Kaikki pystyyy siihen lopulta jos vaan oikeesti sitä haluaa!

Kerrotko reseptin tuohon sun smoothieen?
Ilomielin :) täältä postaukset löydän mun kaikki vinkit smoothien tekoon: http://mission-the-perfect-body.blogspot.fi/2013/08/smosmosmooothieee.html

Mihin kellon aikaan syöt noita ruokia joita sulla on tuossa dieetissä?
Syön noita ruokia noin 4-5 erässä päivän mittaan ja suunnilleen noin kolmen tunnin välein. Pyrin kans siihen etten söis enää ilta seittemän jälkeen mitään, vaikka välillä sekin vähän lipsuu varsinkin jos tulee vasta myöhään illalla töistä kotiin. Mutta suunnilleen näin että enesimmäisen kerran aamulla heti sen jälkeen kun oon heränny, sitten päivällä, iltapäivällä ja vielä illalla joku pieni palanen.


Oisko sulla jotain sähköpostiosoitetta johon vois kirjotella?
Tein ihan tätä blogia varten oman sähköpostiosoitteen mihin voitte laittaa ihan mitä vaan ja pyrin vastailemaan siellä mahollisimman usein. Oonkin saanu teiltä sinne jo ihan älyttömästi viestejä, kiitos niistä! <3 Tässä vielä tää osote: anabellatpb@live.fi 

Miten teet sun kyykyt, kaikki yhteen putkeen vai sarjoissa?
Tää siis liittyy siihen 30 päivän kyykkyhaasteeseen minkä suoritin. Aina tietty ensiks yritin hankkii vähän lämpöö alle joko lenkillä tai sitten ihan vaan perus haarahypyillä. Jaoin päivän kyykkymäärät aina sarjoihin ja tein niitä muutamia päivän mittaan, eniten aamulla ja illalla. Ne oli suurinpiirtein jotain semmosta luokkaa et yks sarja oli noin 5x10 eli 10 kyykkyä, tauko, 10 kyykkyä, tauko, 10 kyykkyä, tauko, 10 kyykkyä, tauko ja vielä 10 kyykkyä. Lopuks illalla venyttelin, jos se unohtu niin tuntu kyllä jaloissa seuraavana päivänä xD

Ootko saanu noi reisilihakset lihaskuntotreenillä vai jonkun muun harrastuksen ansiosta?
Oon harrastanu noin 12 vuotta tanssia niin sieltä noi jalkalihakset on alunperin peräisin. Tietty kun nykyään teen enemmän lihaskuntotreeniä niin ne on taas tullu enemmän näkyviin ja vahvistunu. En oo enää ees säännöllisesti pariin vuoteen päässy käymään tanssitreeneissä mutta kuitenkin sitä tulee vielä paljon harrastettuu millon missäkin :D

Miten sä ehkäset syysmasennusta tai onks sulla jotain keinoja miten pysyt pirteenä?

Kyllä mullekin välillä iskee pientä syysmasista, varsinkin siinä vaiheessa kun ois hyvä lähtee lenkille mut ulkona sataa vettä ja on pimeetä. Yritän vaan kuitenki parhaani mukaan asennoituu mun tavotettaa ajatellen ja päästä siitä kauheesta epätoivosta mahollisimman nopeesti yli. Se kans et viettää semmosia pieniä rentoutus päiviä välillä auttaa tosi paljon. Ja muistaa olla sosiaalinen. Eniten kuitenkin mua aina tsemppaa kun on saanu uusia hyviä tuloksia!



Mitkä sun mitat on?
Noniin nyt päästään tähän viimeiseen ja jännittävimpään kysymykseen mitkä mun mitat on? :O
Sillon kesällä kun alotin niin mun mitat oli:

Rinnanympärys = 103cm
Vyötärönympärys = 85cm
Vatsanympärys = 104cm                         ..... HUHHUH!!!

Tänään ihan äsken otin nyt uusimmat mittaukset:

Rinnanympärys = 94cm (-9cm)
Vyötärönympärys = 75cm (-10cm)
Vatsanympärys = 90cm (-14cm)

OMG!! Edellisistä mittauksista on kyllä jonkun verran taas lähteny ja kaikkihan ne löytyy tuolta Mittaukset-sivulta. Painonkin kävin ottamassa ja nyt vaaka näyttää että kiloja on tippunu 11,8kg

Tän blogin alussa keksin ittelleni palkintoja mitkä ansaitsisin kun tietyt etapit on täyttyny, noh oonhan mä niitä etappeja päässy mut yhtään palkintoo en oo viel ehtiny hankkii ;D
Tässä kuitenkin tää lista mitä on tulossa ja ehdotuksia saa lähettää!!!

-5kg = Voimapyörä (ANSAITTU)
-10kg = Napakoru, navan alaosaan, ylempi löytyy jo (ANSAITTU)
-15kg = ???
-20kg = Tatuointi
-25kg = ??? (jotain huikeeta) ???

Kiitos kivoista kysymyksistä mitä ootte lähettäny ja laittakaa ihmeessä lisää niin pääsen joskus tekee uuden tämmösen postauksen :D Tänään illalla yritän vielä kasata toisen postauksen, kun nyt oikeen innostuin! :))

Anabella<3

6 kommenttia:

  1. Hammaskoru? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vois olla! :) Joku on joskus tainnu kans ehdottaa tota, mut jääks siihen likaa kiinni?

      Poista
    2. Ei todellakaan jää! Mulla kirkas timantti ja on aivan ihana <3

      Ja tuo herätysvalo on kanssa tosi kiva, itelläni Philips Wake-UP Light, sellainen mikä puoli tuntia aiemmin kirkastuu pikkuhiljaa ja sitten herätysäänenä linnut laulaa, 100 x miellyttävämpi, kuin tavallinen herätys :)

      Poista
  2. kirkasvalolamppu, sellainen herätysvalo?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei iha sairaan hyvä idea! Vois auttaa niiiiin paljon heräämisessä :))

      Poista
    2. Crossttainer!!! Saa alesta n. 100e, ne halvat kestää ihan hyvin kun käyttäjä ei oo 100kg mies. Kuin juoksua mutta ei rasita niveliä niin. Polttaa paljon kaloreita

      Poista