1. marraskuuta 2013

Punnitus tulossa 6.11

Ensi keskiviikkona ratkeaa onko 10 täynnä, ja kaikkien ennusteiden mukaan sen pitäisi olla! Jotain superia siis tulossa! :)

Anabella <3

12 kommenttia:

  1. Oih.. Tsemppiä!

    Sulle olis Haaste mun blogissa :)
    http://life-is-sweet-maajaproject.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa! Kiitos haasteesta, toteutan sen mah. pian! :D

      Poista
  2. Miten sä ehkäiset syysmasennusta tai onko sulla jotain keinoja miten pysyt pirteänä = ) ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mullekin välillä iskee ihan hirvee syysmasis, varsinki kun pitäis lähtee lenkille ja ulkona sataa vettä :/ Mut yritän vaan asennoituu mun tavotetta varten ja päästä epätoivosta aina mahollisimman pian yli. Oon kans huomannu et ees pieniki parannus tuloksessa piristää ihan hirveesti :) joten kannattaa tehä töitä sen eteen

      Poista
  3. sun dieetillä missä syöt alle 500 kaloria ei pääse tollasii kroppii mitä sun blogissa näkyy
    voisin sanoo että sun kuvat on enemmä fitspirationii mitkä ei oikeestaa kuvaa sun epäterveellistä elämäntyyliä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo kyllä mä sen tiedostan ja itseasiassa joissakin mun ensimmäisissä postauksissa kerron että tykkään enemmän jopa tommosesta treenastu vartalosta ja siihen pyrin. Ainoo vaan että mulla on ekana edessä kunnon painonpudotus ja sitten vasta lihaksien kasvattaminen. Ja aina sitä mukaan kun painoo tippuu enemmän mä lisään myös enemmän sellasia ruokia jotka auttaa tohon kroppaan pääsemisessä ja tietty lisään liikuntaa. Mun suunnitelma ei ehkä oo maailman paras tai terveellisin mut yritän tehä sen sillä tavalla mikä tuntuu mulle ittelleni parhaimmalta.

      Poista
  4. no miten meni punnitus? :) odotan täällä innolla taas uutta postausta! :)

    VastaaPoista
  5. Moikka! Paljon onnea pudotuksesta! =) Olis kysymys noista kyykyistä.. teitkö seisaaltaan tangon kanssa vai seinää vasten? Teen itse seinää vasten ja 16. päivä menossa mutta tuntuu et tulokset ei näy oikeen vielä. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiiitti paljon! :D ite teen ne ilman seinää ja ilman keppiä et pidän vaan kädet suorana edessä ja sitten kyykkyyn. Ja ei mitään hätää ne tulokset alkaa näkyä sitten vasta enemmän loppua kohden :) ootko muuten huomannu että kyykkyjen tekeminen helpottuis päivä päivältä kun niihin alkaa tottua?

      Poista
    2. Tuntuu menevän vuoristoradan lailla toi helpotus ja tuska :D Välillä kevyesti menee ja sit pari päivää tuskaa. Mut kaipa tää tästä pikku hiljaa ;)

      Poista
    3. joo kyllä se siitä, tsemppiii iha hirveesti :)) oot jo yli puolenvälin!

      Poista