29. joulukuuta 2013

toisen loppu on toisen alku

Jeah! 2 päivää ja vuosi vaihtuu. Monet aina sanoo et on tosi kliseistä ajatella niin että uuden vuoden jälkeen tekee jotain muutoksia elämässä, mutta mun mielestä on ihan mahtava ajatus alottaa seuraava vuos puhtaalta pöydältä, eiks je? :) Nyt varsinki ku kaikki jouluherkut sun muut on tullu ahdettuu niin pakko päästä vaan puhdistamaan kehoa... veikkaan et on ehkä jopa muutama kilo tullu lisää :'( auts :/


Rupesin tossa yks päivä miettimään et pakko keksii taas jotain uutta ettei ne samat ruokalistat ala kyllästyttää. Päätin ruveta siihen mun alkuperäseen tapaan jota käytin ihan ensimmäiseks, eli merkkaan joka päivä ylös kaiken mitä oon suuhun laittanu ja lopuks illalla lasken kalorit ja hiilihydraatit yhteen. Tää on se toinen mun keino millä saan kalorit pidettyy kurissa, katotaan miten tällä kertaa sujuu :D onneks nyt vaan ei tarvii alottaa lähellekkään alusta, mut tää joulu-turvotus on pakko saada pois ;)
    En varmaa ihan joka päivä jaksa tänne niitä määriä merkkailla mut yritän vaikka aina joka viikon päätteeks laittaa niin näätte tekin. Ajattelen tän kans niin että nyt oikeesti tähdätään kesää varten, eikä sit aleta huhtikuussa itkee ku on enää nii vähän aikaa päästä kesäkuntoon :D tää alotetaan ajoissa! Kalorimäärät sais pysyy alle 1000 ja hiilarit alle 100. Ja seuraava tavote painon kanssa on saada -15kg täyteen. Sit tietysti salilla jatkan käymistä ahkerasti ja viel kaiken lisäks laitettiin äipän kanssa pieni veto et kumpi pystyy olee kauemmin herkkulakossa ;))


Vielä uuden vuoden-aatto biletetään ja pyyhitään vuoden 2013 pölyt pois ja seuraavana aamuna herätään uuteen raikkaaseen vuoteen puhtaana, tervetuloa 2014! :)

Anabella<3
P.S. Onks teillä mitään uuden vuoden lupauksia suunnitteilla tai ootteko ikinä tehny semmosia? :)

10 kommenttia:

  1. Nyt ite otan vihdoin niskasta kiinni ja väh. 15 kiloa pois! Haastavaa, mutta kyllä mä pystyn vaikka hammasta purren...:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se tulee olemaan haastavaa, mutta uskon että pystyt siihen koska sulla noin paljon tahtoa löytyy, tsemppiä ihan hirveeesti!! :)

      Poista
  2. Lupauksia en tee, mutta tavoitteita uudelle vuodelle listasin omaan blogiini.

    Hyvää Uutta Vuotta!!

    http://life-is-sweet-maajaproject.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hieno juttu :) ja hyvät uudet vuodet sulle samoin!!

      Poista
  3. Mä oon mukana kanssa laihdutuksessa :) miten sen motivaation saisi pysymään pitkään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jees hienoa! :D Tervetuloa! :)) Kannattaa asettaa itteleen pieniä väli tavotteita esim 2,5kg:n välein niin saavuttamalla niitä yks kerrallan, homma on paljon mukavampaa :) mieti kans sitä kun pääset tavotteeseen kuinka hyvä fiilis siitä tulekaan :)

      Poista
  4. Hei, olen lukenut blogiasi jo pitkään ja tää on aivan mahtava! Odotan aina innolla uusia postauksia! :) Voitko tehdä joskus postauksen ruokavaliosta, mitä kannattaa syödä ja mitä ei ja siitä miten kaloreita ja hiilareita pystyy kätevästi laskemaan ruuista. Olen pitkään yrittänyt saada ruokavaliotani muutettua, mutta kaloreiden ja hiilareiden laskeminen tuntuu rasittavalta...onko siihen mitään helppoa/kätevää keinoa? Miten sinä teet sen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitos iha hirmu paljon, ihana kuulla! :)) Toi postaus idea on älyttömän hyvä ja ajattelinkin että teen sen tässä heti kun vaan pystyn, varmasti vielä tän viikon puolella :D Kerron sitten siinä samalla sen mun kaloreitten lasku tavan ja yritän antaa jotain vinkkiä!

      Poista
  5. Poikittaisspagaattiin pääsy tän vuoden loppuun mennessä ;) Siinä on ainoa tavoitteeni joka on pakko saavuttaa.

    VastaaPoista