12. tammikuuta 2014

Happy Birthday to ME!


Huiii kauheeta! Tänään tuli 21w täyteen :D Eilen pidin parhaimmille kavereille kotibileet mun omassa kämpässä ja oli ihan huippu hauskaa!!


Synttäreiden kunniaks sain äitiltä luvan lipsuu herkkulakosta sen verran että sain palasen synttärikakkua syödä. Kuitenkin muissa illan tarjoiluissa päätin ottaa terveellisemmän linjan. Tein cocktail-tikkuja missä oli viinirypäleitä, luumutomaatteja, juustopaloja, prinssinakkeja ja lihapullia. Sitten oli porkkanoita ja kurkkua viipaleina ja niitä sai dipata kermaviilikastikkeisiin. Mun iskä on ihan huippukokki ja se oli väsänny ihania pieniä snack tortilloja missä oli kana/paprika täyte, kaikki kehu niitä ja itekkin pitää sanoa että oli kyllä ihan älyttömän hyviä. Sitten oli vielä poppareita ja maissilastuja :) oon aika ylpee ittestäni kun ei tullu mässäiltyy herkuilla niin yleensä synttäripäivänä on tapana ja vaikka ruoka oli suht terveellistä se oli silti todella hyväää!

Tietysti sitte alkoholia piti kavereiden kanssa nauttia, itse väsäsin drinksuja appelsiinimehusta ja vodkasta ja valkkaria ja skumppaa otin kans. Et ehkä ihan hyvä kun tota juomaa tuli kitattuu niin paljon niin se syöminen jäi sitten vähemmälle. Mut enhän tietenkään sano et makeat juomat ois sen parempia kun ruoka mut kylhän sitä nyt synttäripäivänä saa :D







Jeejeee! synttärit on hauskoja :D mut vanheneminen ei oo kivaa, FOREVER YOUNG!!!

Anabella<3

4 kommenttia:

  1. Paljon onnea! Kyllä sitä nyt synttäreillä saa vähän syödä ja juoda, kyseinen päivä on kerran vuodessa vaan :) Muakin vähän ahdistaa vanheneminen :/ Ikä tuo kyllä mukanaan (ainakin toivottavasti :D) elämänviisautta, mut kuitenkin se vanheneminen on jotenkin vaan niin ikävää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :D Joo mäkin toivon että jotain ees on sit oppinu kun on vanhempi, mut nuoruus on vaa niiiiin kivaa et haluisin et aika pysähtyis :) tän projektinki aikana oon miettiny sitä et haluun oikeesti näyttää hyvältä ja olla kaunis ja timmi vielä kun oon nuori!

      Poista
  2. Onnea :) millä menetelmällä jatkat nyt painonpudotustasi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) nytte meen taas sillä taktiikalla että kirjaan ylös aina päivän aikana kaikki mitä syön ja sitten lasken kalorit ja yritän saada ne pysymään alle 1000kcal/päivä ja sit tietty liikuntaa vähintään 4 kertaa viikossa tunnin verran :D

      Poista