25. kesäkuuta 2013

BikerGirl

Hellou! Tää viikko starttaski ihan mukavasti, sain paljon uutta puhtia. Tänään myös päätin sen että alan pyöräilemään töihin. Matkaa tulee noin 8km yhteen suuntaan ja siihen menee noin 30 min. eli niinä päivinä kun mulla on töitä pyöräilyä tulee vähintään 15km ja 1h. Kumpaankin suuntaan on ylämäkiä ja huomasin ku ulkonaki on toi +25 astetta niin hikeeki valuu siihen malliin ;DAinoo vaa että mulla on semmonen tosi kämänen vanha mummopyörä jossa ei oo vaihteita ja jarrut ei toimi ja muutenki se natisee, mut tuopahan se enemmän haastetta xD

 
Toi SportsTracker- sovellus mitä käytän puhelimel on iha huippu! Se mittaa ajan ja kilometrit ja kulutuksen ja siihen voi aina valita sen lajinki, suosittelen! Ittelläni on iPhone mut luulen et sen saa muihinkin älypuhelimiin :)


Nyt saa kans kaikki hiilarit jäädä kokonaan pois ja proteiinia pöytään! Ainiin ja vettä pitäis muistaa juoda paljon, se on mulle vähän vaikee muistaa :/

Oon unohtanu kertoo että mulla onkin kunnon motivaattori näille ekoille viikoille! Lähen nimittäin 14.7 eli kolmen viikon päästä Bulgariaan ja ois kiva päästä ees jonkinlaiseen rantakuntoon ja silleen et tuntuis ees vähän kevyemmältä. Joten mikäköhän vois olla sopiva painonpudotus siihen mennessä - 5kg?? Noh katotaan ees mitä toi ensimmäinen punnitus sanoo kun se päästään tekemään.


Lisää lisää pyöräilyä ja lääkäri sanoi että uida pitäisi joten varmaan vapaapäivänä pyöräilen sitten stadikalle!
Tsemiii! ^^
Ananbella<3

4 kommenttia:

  1. Pyöräily tekee kyllä tosi hyvää peppu-reisi osastolle :D

    Itekin lähden Kreikkaan ens kuun lopulla ja pieni paine on saada itteensä vähän tiivistettyä siihen mennessä. No, saa nähdä, ihmeitä ei kyllä kuukaudessa saa aikaan :p

    Tsemppiä kovasti! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niin toivoinki et se vähä kiinteyttäs tota peppu-aluetta :D

      Kiitos paljon ja samoin sulle! <3
      Pidä hauskaa Kreikkassa!:)

      Poista
  2. Moi! Sun blogi on aivan ihana, ja kyselisin nyt et kiinnostaisiko sua lähteä ns. laihiskaveriksi? :) Eli s-postilla (ja ehkä Kikilläkin) sellaista kunnon tukea ja apua vaikeina hetkinä - sekä tietysti jakamaan niitä kunnon onnistumisia :) En sun painoa täältä löytänyt, mutta hieman taidat olla painavampi kuin minä, mutta eihän sillä mitään väliä ole kun ns. "samassa veneessä ollaan". Itselläni on takana n. kymmenen kilon laihdutus jo, johon aikaa meni puolisentoista vuotta, ihan liian kauan, kun olin niin laiska! Tällä hetkellä mitat 58/158, eli olen normaalipainoinen, mutta löysää löytyy, ja olisi kiva olla kunnossa ennen koulujen alkuja :) ikää mulla on kk vajaa 18 vuotta.
    Diettaamaan ajattelin ruveta 2:5 - vuoropaastolla, ja ns. hyväkarppauksella. Huomasinkin jo, että oot laskeskellut hiilareita, joten aattelin et sulta vois saada hyviä vinkkejä myös vähähiilarisiin ruokiin!

    Jos kiinnosti, voit ottaa muhun yhteyttä spostilla seljaana@gmail.com tai kikillä seljaana

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voiii ihanaa kiitos :) aletaan ihmeessä laihiskavereiks, laitan sulle vaikka kikissä viestiä niin päästän alottamaan :))

      Poista