6. heinäkuuta 2013

Ihanne vartaloni

Tällästä postausta toivottiin kuvien kanssa ja senhän minä tietysti toteutan! Ihanaa kun ootte ahkeria kommentoimaan, se antaa mulle paljon voimia. On niin ihanaa aina joka ilta avata tää blogi ja tietää et täältä saa tukea :) Kiitos toivojalle paljon! ja näitä toiveita saa tietty laittaa lisää ja muitakin kommentteja.
  Elikkäs ihanne vartaloni kuvina, tässä niitä tulee. Voi kunpa saisin olla samanlainen...



Ylävartalosta voin sanoa sen verran että rintoja saa olla vähän niinkuin ensimmäisen kuvan tytöllä. Mahan pitää olla litteä ja sileä eikä mitään makkaroita tai jenkkakahvoja. Selkä tasainen ja kädet kapeat.
  Alavartalossa vähän samanlailla, peppua saa kyllä vähäsen olla, ei mikään hirveän iso mutta vähäsen pyöreyttä ja sen pitää tietysti olla kiinteä ja pinkeä pyöreä peppu ;D Jalat suht kapeet. Ois ihanaa jos jalat nyttäs yhtä hyvältä ku tolla tytöllä noissa revityissä farkuissa!

Toivottavasti satte tästä jotain irti :D Mä ainakin sain, sillä tavalla ku rupesin oikeesti miettii millasen vartalon haluaisin ja sitten kun rupes eri kuvista ettimään niitä kohtia jotka näyttää hyvältä :)
    Kuvista jälleen kerran kiitos Thinspirationille ja We heart it:lle <3

Anabella<3

2 kommenttia: