26. heinäkuuta 2013

VKO 6 Mittaukset pitkästä aikaa

Tänään siis tosiaan sain pitkästä aikaa otettuu taas mitat ja tein punnituksenki. Tulokset oli iha odotettavissa reissun jäljiltä mut oon mä silti aika pettyny, koska oon kuitenki nyt loman jälkee yrittäny parantaa ja saanukki kalorit hyvin alle 500 :P Painoa oli tippunu vain ja ainoastaan 400g, joka ilmeisesti tarkottaa sitä että lomalla saattoi tulla päälle kilo lisää painoa. Onneks kuitenkin miinuksen puollella oltiin, huh!
   Mittauksista olikin kulunu vähän pidempi aika jah noh, kolmessa viikossa ois voinu tiettyy lähtee enemmänkin. En tiiä johtuuko turvotuksesta vai mistä mut rinnan- ja vatsanympäryksestä oli lähteny vaa sentti kummastaki ja vyötäröltä kaks ;/// Tarkemmin voitte käydä kattoo tuolta mittaukset -sivulta! :)
   Ei kuitenkaa mikään projekti onnistu ilman takapakkeja ja tää oli vähän niiku mun eka semmonen. Tää antaa vaa enemmän voimia ja tahtoa jatkaa eteenpäin ja parempia tuloksia kohti! Ei saa lannistua, vai mitä? :)

Päätin myös että ens viikolla alkaa uus vesipaasto että pääsen keho taas puhdistumaan kunnolla mömmöistä sun muista. Jos jaksan nii laitan kans tästä vesipaastosta päiväkirjaa tonne vesipaasto sivuille. Urheillakki varmaa pitäis, mut ensinnäkin tää flunssa ja sit on vaikee vaa keksii mitää lajeja, pyöräily nyt on täl hetkel se kivoin mut ois välillä kiva tehä muutaki... jos keksitte kivoja lajeja nii laittakaa vaa vinkkiä!

Ja tässä vielä tää mun tsemppaus-palkinto-lista :D

-5kg = voimapyörä (ANSAITTU!)
-7,5kg = ????
-10kg = Napakoru (navan alaosaan, ylempi löytyy jo)
-15kg = tatuointi?
...

tuohonkin saa ehdotuksia lähettää ;)

Tsemppiä kaikille muillekkin kellä samanlaisia projekteja menossa, suurella sisulla ja tahdonvoimalla pystyy mihin vaan. Ja muistakaa nauttia vielä kesän viimeisestä kuukaudestakin täysillä! :)
Anabella<3

9 kommenttia:

  1. Miten ois hammaskoru? Minkälainen muuten sun juoksukunto on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hammaskoru kuullostaa kivalta, pitääpä ottaa siitä selvää millanen on :) Jah juoksukunto on itseasias melko hyvä ja tykkään käydä välillä juoksemassaki, ainoo vaa et lääkärit ei hirveesti ton reuman takii suosittele juoksemista :P

      Poista
  2. Ootko jo huomannut että vaatteet käy isoiksi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo oon :) ja kaupassaki voin ostaa jo yhtä kokoo pienempii vaatteita :D

      Poista
  3. Hanki kengät ! (: itselle kelpais nääs..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jooo, pitää vaa päättää et millaset kengät :D eiku nyt ehkä tiiänki! :D

      Poista
  4. haluun itekki löytää tollasen palavan asenteen tähä projektii, tuntuu et se on kadonnu muutamien takapakkien jälkeen:(
    miten saat kalorit pidettyä niin pienissä luvuissa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se mullekkin välillä tosi vaikeeta, mut pitää vaan ajatella sitä päämäärää ja sitä et oikeesti ittestä on siihen. Suosittelen oikeesti pitämään jotain ruokapäiväkirjaa tai iha vaa kirjottaa fiiliksii ylös, se on auttanu mua tosi paljon :) ja toi kalorimääräki oli aluks aika vaikee ku tuntu et koko ajan oli nälkä mut siihenki tottu, et sit ku pari viikkoo on syöny alle 1000 kalorii päivässä nii elimistö kyl tottuu siihen ettei saakkaa nii paljon ruokaa.

      Poista
    2. Kiitti paljo neuvoista!:) arvostan!

      Poista