13. heinäkuuta 2013

Lomalla viimeinkin, voin ottaa iisimmin nyt!

Anteeksi ihanat lukijani, en oo tässä pariin päivään ehtiny mitään päivittelee tänne kun kauhee matkakuume ja pakkaaminen vielä edessä. Huomenna tähän aikaan oon jo nauttimassa Bulgarian auringosta :)
   Jännittää ihan hirveesti, sekä ite matka että se miten tuun syömään siellä. Mutta eiköhän siitäkin lujalla tahdolla selvitä. Kattellaan sitten viikonpäästä tarviiko ruveta lomakiloja pudottelee ;D (toivottavasti ei) ja kuinka paljon sitä alkoholiikin tulee nautittii, voi ei :D Sitä vettä on vaa pakko sit muistaa juoda!
Yritän kuitenkin mahollisimman paljon rentoutuu ja olla ajattelematta reumaa ym. ikäviä asioita ja pitää tajuttoman hauskaa. Ihanaa kun pääsee uimaan mereen ja aaltoihin.
   Koittakaa jaksaa, ei se oo kun viikko. Enemmän mua huolettaa miten mä pärjään ilman teitä ja tätä blogia.. huoh...


Tsemiä, haleja ja pusuja kaikille!
Love U All
Anabella<3

2 kommenttia:

  1. Sulla on kiva blogi, kivan näkönen ja kirjotat myös tosi hyvin. Löysin vasta nyt, mut jään varmasti seuraamaan :) ite alotan huomenna ainakin muutaman päivän paaston, jotta lähtis ylimääräset nesteet ja kuonat liikkeelle, ja saisin kropan hallintaan. Viime päivinä tullut taas sorruttua oksentamaan. aattelin alkaa sitten kokeileen tota sun alle 1000 kcal dieettiä !:) nauti lomasta! Laura

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kuulla :) Kannatan ehdottomasti paastoa, sen jälkeen tuli niin hyvä olo ja myös helpompi pitää noi kalorit alle tuhannen. Hirveesti tsemppiä sulle, uskon että pystyt siihen!! :)

      Poista