8. heinäkuuta 2013

Back to the Horse

Kuten arvelinkin tänää jaksoin taas pitkästä aikaa nousta satulaan eli siis pyörän selkään. Ja noh niitä kilometrejä tuli vaatimattomat 30 ;) toi 19km tuli ennen töitä ja sit viel töistä lähtiessä tein ylimääräsen lenkin ja tuli päälle 10km, aika hyvin. Oon muutenkin jaksanu koko päivän pelkällä vedellä ja iltapalaks söin pienen annoksen rahkaa ja laitoin siihen päälle oma pakastamia mansikoita :) Eli aika hyvä päivä ollu!
  Mun piti ottaa kuva mun uljaasta ratsusta eli hassusta mummopyörästä mut unohdin, ehkä lisään sen sit tänne myöhemmin nii näätte millä rämällä ajelen noita lenkkejä. Tänääki must tuntu et siit puhkes takarengas ku siit tuli yht äkkii nii blödä eikä mul oo pumppuu ;P


Huomenna sitten taas pyöräilemään ja ainakin torstaina ja perjantaina, lupasin ittelleni et pyöräilen täl viikolla kaikki työmatkat! Ja suurimmaks osaks yritän pärjätä vedellä, mut sit kuitenkin joka päivä voi syödä vähän jotain. Ku en osaa yhtään arvioida et miten tuun syömään siellä Bulgariassa, pelkään et kontrolli pettää ihan kokonaan ja kaikki kilot tulee takas. Pakko vaan yrittää psyykata itteään sitä varten ja pitää herkkulakosta kiinni. Oon miettiny sitä et kun meillä on hotellilla aamupala et jos syön aina siellä jotain hedelmiä ym. suht terveellistä ja proteiinipitosta niin ehkä voisin pärjätä sitten sillä ja vedellä suurimman osan päivästä. Tieytysti ollaan sovittu kaverin kanssa et käydään joinkain iltoina ravintolassa syömässä mut sittenkin pitää vaan yrittää tilata jotain kevyttä. Ja ehkä mä parilla jätskiannoksella tai muulla sellasella voisin itteeni hemmotella. Laitetaan sit vaan kova kuri päälle taas loman jälkeen ;)


Ja niin suosittelen tosiaan ehdottomasti käyttämään tota SportsTracker- sovellusta, iha mielettömän kiva kun siitä kans näkee kalorien kulutuksen ja kaikki :)

Hurjasti tsemiii kaikille ja nautitaan kesästä!
Anabella<3

2 kommenttia:

  1. Juo siellä ihan älyttömästi vettä, se auttaa!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, kiitti vinkistä :) toi on pakko muistaa!

      Poista