30. heinäkuuta 2013

It's gonna be WET!

Joo en tiiä mistä moisen hassun postauksen nimen keksin, mutta siis VESIPAASTO nro. 2 on alkanut maanantaina. Ja hyvin on alkanut! Tosi kevyt olo ja muutenkin yllättävän energinen :) Kahvia oon lähinnä juonu sen takii ettei menis kaks vikaa lomapäivää pelkästää nukkumiseen -___- eli kofeiinia oli tarkotus pumpata niistä. Onneks kahvissa ei kuitenkaa oo paljoo kaloreita eikä varsinkaa hiilareita ja se on nestettä niin kaikki hyvin! Yritän nyt mahollisimman paljon pärjätä tän paaston aikana pelkillä nesteillä et vaikka tuliski pieni heikotus nii yritän sit mielummi jollai mehulla vaik saada sen pois ym.
      Huomenna alkaa sitten työtkin taas kolmen viiko loman jälkeen ja pääsee taas pyöräilemää työmatkat. Vihdoin saan itteni taas liikeelle! Ja jos sais vaikka tässä samalla puhtia alottaa ne lihaskunto-harjotukset. Parin viikon päästä mun pitäs päästä mun kunto-ohjaajallekki joka sit suunnittelee mulle tähän reumaa sopivan treeniohjelman, jee!! :))


Seuraavaksi uutta thinspiration-postausta luvassa ja käykää myös siis seurailemassa tota vesipaasto- sivua, laittelen sinne taas joka päivä jaksamisia sen kanssa :) ainiin ja hurjan iso kiitos kommeteista ja uusille seuraajille: TERVETULOA!

Anabella<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti